GYAKORI KÉRDÉSEK

KÉRDÉS: Mi az első lépés, ha szeretnék ingatlan hirdetést feladni?


Az első lépés a regisztráció. A regisztráció során működő e-mail címet, legalább egy telefonszámot, nevet kell megadni. Mindhárom adat a keresők részére szükséges minimális elérhetőségi információ. Weboldalunk e-mailen keresztül, írásban kommunikál Önnel.
Regisztrálni ITT lehetséges >>

KÉRDÉS: Egy felhasználó hány ingatlan hirdetést adhat fel?


Az albe.hu weboldalon regisztrált és örökös kedvezményben részesülő ARANY MEDÁL felhasználó 1 db adatlapot TELJESEN INGYEN jelentethet meg az oldalon, más felhasználók részére ez nem ingyenes. Minden további adatlap 90 napos megjelentetése emeltdíjas SMS-sel lehetséges, melynek díja bruttó 508 Ft (27 % ÁFÁ-val). Az ARANY MEDÁL tagság létszáma korlátozott.
ARANY MEDÁL szabályzat >>

KÉRDÉS: Hogy néz ki egy adatlap?


Tekintse meg a Bemutató (MINTA ADATLAP) -ot!


KÉRDÉS: Kiadtam az ingatlanomat egy albérlőnek, mi a teendő az aktív albe.hu adatlappal?


Ne törölje le az adatlapot, hanem szüneteltesse. Jelentkezzen be az oldalon, és a SZEMÉLYES menüben az "Adatlapok áttekintése" almenü alatt válassza a ki a kérdéses adatlapot. A megjelenő adatlap legalján, a bal sarokban látható menüben kattintson az ADATLAP SZÜNETELTETÉSE feliratú gombra, és erősítse meg a szándékát. A lap nem törlődik, csak a megjelenés szünetel. Ha mégis törölné az adatlapot, annak sincs akadálya. Ne feledje, hogy törölt adatlap már nem állítható vissza.KÉRDÉS: Újra kiadnám az ingatlanomat, hogyan aktiváljak újra?


Az albe.hu weboldalon regisztrált és örökös kedvezményben részesülő ARANY MEDÁL felhasználó 1 db adatlapot TELJESEN INGYEN újra és újra megjelentethet az oldalon, más felhasználók részére ez nem ingyenes. Ha az adatlapot az elmúlt 90 napon belül aktiválta emeltdíjas SMS-sel, az újra megjelenés a hátralévő ideig folytatható. 90 napon túl egy újabb emeltdíjas SMS küldésével lehet aktiválni az adatlapot. Jelentkezzen be az oldalon, és a SZEMÉLYES menüben az "Adatlapok áttekintése" almenü alatt válassza a ki a kérdéses adatlapot. A megjelenő adatlap legalján, a bal sarokban látható menüben kattintson az ÚJRAINDÍTÁS feliratú gombra, és erősítse meg a szándékát. Ezt követően lehetséges az SMS-ben aktiválás. Az adatlap alján látható kék pipát, és a hozzá tartozó "Az adatlap AKTÍV, és szerepel az albe.hu keresőrendszerben" információt látva biztos lehet abban, hogy az adatlap újra szerepel a keresőrendszerben.

További kérdések és válaszok (2.oldal) >>

© albe.hu 2019 Minden jog fenntartva! - All rights reserved.
HIRDETÉS